• Määräaikaishuollot

  • AUTOASI-KOIVIKKO PALVELEE

    Aikasi on arvokasta. Kun autosi tarvitsee määräaikaishuoltoa tai muuta korjausta, älä anna sen hidastaa sinua. AUTOASI-KOIVIKKO tarjoaa kaikki palvelut joilla pysyt liikenteessä. Kaikki yhdestä paikasta johon voit luottaa --- AUTOASI-KOIVIKKO.

    Jos asut Oulussa tai lähialueella voit olla varma, että kun autosi huoltaa AUTOASI-KOIVIKKO, pääset takaisin tien päälle nopeasti ja luotettavasti. Ota yhteyttä jo tänään ja varaa seuraava määräaikaishuolto autollesi. Meillä saat sen oikeaan aikaan, oikeaan hintaan ja oikeaan laatuun.

    Miksi auton määräaikaishuolto on tarpeellista?

    Säännöllinen huolto on olennainen turvataksesi autosi parhaan suorituskyvyn, turvallisuuden ja luotettavuuden. Se voi myös lisätä autosi jälleenmyyntiarvoa. Hyvin huollettu ja hoidettu auto kestää pitempään ja luotettavampi sekä taloudellisempi käytössä. Määräaikaishuoltojen lisäksi autosi tarvitsee normaalia huolenpitoa esim. nesteiden tarkistusta sekä yleiskunnon tarkkailua. Autovalmistajan mukaisen huolto-ohjelman noudattaminen antaa sinun nauttia turvallisesta ajosta sekä takaa mielenrauhan.